2013-08-27 22:59:11• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Szűz - Kísértésbe eshet

Napi horoszkóp augusztus 28-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Feszültséget érez maga körül, és nem is alaptalanul. Azonban a véleményét jobb lenne magának megtartania, mert ezzel egy jottányit sem járul hozzá annak feloldásához. Máshogy kellene segítenie, nem a szájával.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Egy apró ajándékkal kedveskedik ma valakinek, aki igen fontos az ön számára. Tudja jól, hogy az illető ennél jóval többet érdemelne. De már ezzel is leveszi a lábáról. A szeretet kölcsönös, és a jövőben is számíthatnak egymásra.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

A mai napon legyen nagyon óvatos a feljebbvalóival, a hatósági személyekkel. Már egy rossz szóval, egy félreérthető mondattal is kihívhatja rosszakaratukat. A bizalom elnyerése érdekében gyakorolja már reggel a tükör előtt a mosolyt!

 

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Ha ön még magányos, a szerelem hamarosan bekopogtathat önhöz. Nem is az az édesbús, reménytelen őszi szerelem, amit romantikus pillanataiban elképzelt magának. Nagyon is tartós viszonyra számíthat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Ha megígért valamit, akkor haladéktalanul tegyen is eleget az ígéretének. Ellenkező esetben megbízhatatlannak fogják tartani, és emiatt tovább reményei, tervei kútba eshetnek. Itt az idő, hogy bebizonyítsa szavahihetőségét.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Anyagi vonatkozású ügyekben olyan helyzetbe kerülhet a mai napon, amikor kísértésbe eshet. De ön mindig, minden körülmények között járjon el tisztességesen! Hisz átérzi, ha önnel bánnának úgy, az mennyire fájna.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A szerelem ma nagyon fontos szerepet tölt be az életében. Akár régi kapcsolatban él, akár kibontakozó szerelemben, a mai estét igen romantikus körülmények között töltheti. Az ősz közelít, de a szívében a tavasz virágai nyílnak.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Bármekkora szakmai tapasztalattal is rendelkezik ön, a mai nap fogas kérdését bizony még önnek is nehéz lehet megválaszolnia. Ne habozzon konzultálni egy kollégájával, még ha csak puszta megerősítésre is vágyik a véleményét tekintve.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Pénzügyi kérdésekben elérkezett az idő, hogy bizonyos lépéseket végre megtegyen. Eddig talán sokat herdált, költekezett. Most itt az ideje a költségkímélőbb életmód és a pénztermelés beindításának. Bizonyos kintlévőségeit is be kell szednie.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Ha nem görcsöl, nem aggodalmaskodik folyton részletkérdéseken, akkor a munkáját is jobban el tudja végezni. Ha felmerül önben, hogy nem a megfelelő helyen, pozícióban van, akkor ma ezen is jó eséllyel változtathat. Induljon el!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Sok a lemaradása, de ma nagyon sokat tehet azért, hogy ezen változtasson. Úgy érzi, bizonyos emberek megpróbálják kihasználni önt, megpróbálnak az ön hátán felkapaszkodni a ranglétrán. Igaza van, ha ezt nem engedi. Legyen kimért, de kemény!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Végre lazának és kipihentnek érzi magát. Úgy értékeli, igen jól sikerült ez a nyár. És még van is belőle néhány nap, amik további meglepetéseket tartogatnak önnek. A mai is egy ilyen lehet: siessen, vagy ne siessen este haza!

Napi horoszkóp
Astronet.hu

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: